Studentfoto Växjö

Utan tvekan är studenten en av livets allra bästa dagar, det tyckte jag i alla fall när morgonen började med studentfoto mitt i Växjö. Där stod jag med min fina vita klänning, min egendesignade vita studentmössa och mina högklackade skor, förväntansfull och alldeles överlycklig. Morgonen var något stressig men det var det värt för att få till mitt bästa studentfoto hos Mli Foto i Växjö.

Jag fotades på min favoritplats

Enda sedan barnsben har jag älskat den långa gatan som passerar genom Växjö City och har i flera års tid planerat att ”här ska jag ta mitt studentfoto”. Sagt och gjort. På studentdagen mötte jag upp fotograf med assistent för att förverkliga min dröm. Jag har aldrig ens tvekat på att det inte skulle vara värt pengarna eller tiden, det har sedan dag ett varit självklart för mig. I vetskap om att det kanske inte blir några bra bilder överlag med mobilen skulle jag aldrig riskera det på en så stor dag.

En erfaren och prisvärd fotograf

Både fotograf och assistent från Mli Foto var så taggade på mitt studentfoto i centrala Växjö, jag också såklart. Men det kändes verkligen att de genuint var intresserade av uppdraget och tyckte nog att det var minst lika roligt som jag själv. Vi tog mängder av bilder till ett förvånansvärt billigt pris, jag blev glatt överraskad över hur mycket jag fick för pengarna. Evigt tacksam.

Ta ditt professionella studentfoto i Växjö

Till dig som kanske går i tanken om att ta ett perfekt studentfoto i Växjö, bara gör det. Det är ett av mitt livs bästa beslut. Jag ler fortfarande lika stort varje gång jag tänker tillbaka på hur mycket jag njöt av både tillfället och den dagen. Det var verkligen livets största dag hittills. Lös och ledig, fri från skolan.