När det var dags att ta balfoto vände jag mig självklart till duktiga Mli Foto i Växjö. Jag har varit där vid flera tillfällen och varit precis lika nöjd varje gång, hon gör ett fantastiskt jobb bakom kameran. Jag hade valt ut min favoritplats i Växjö där jag ville ta mitt balfoto och mötte upp fotograf och assistent på den stora dagen. Vi tog mängder av bilder, verkligen ett minne för livet, jag kände mig som en prinsessa.

Mina drömbilder

Visst hade jag kunnat be mamma ta lite bilder på mig innan vi åkte iväg för bal på slottet men jag ville mer än så. En sådan stor händelse i livet måste bara förevigas på allra bästa sätt. Att vända mig till Växjös bästa fotograf för att få till mitt perfekta balfoto var alltså en klockren idé. Idag har vi ramat in flera utav bilder och gett i present till både mormor och farmor. Mamma och pappa har även några bilder hemma hos sig. Medan jag själv har publicerat ett antal på min Instagram och andra sociala medier.

En erfaren fotograf med blick för detaljer

Vi alla vet ju skillnaden på en riktig fotografbild och en amatörbild. Det är stora skillnader. Jag är verkligen så glad att jag la några kronor extra på att anlita en fotograf. En person som kan sin sak, har blick för detaljer och ger bilderna det där lilla extra, utan att egentligen göra något med motivet i sig. Mitt balfoto som Mli tog vid slottet i Växjö kommer för alltid bli min favoritbild.

Prisvärd fotograf för balfoto i Växjö

Mli Foto har verkligen riktigt bra priser på sina balfoto jobb i Växjö. Hennes kunskap och lugn gör också att man känner sig väldigt trygg framför kameran, vilket jag normalt sätt annars inte gör. Det är något som gör att bilderna blir automatiskt bättre, det sprudlar självförtroende och lyster på ett helt annat sätt.